Bestel Ketox24 met korting!

START MET
KETOX24!

ALLES IN HUIS VOOR
2 MAANDEN AFVALLEN!

UNIEKE KetoX24 Afslankkuur 1+1 GRATIS AANBIEDING Alleen vandaag 50% KORTING!

KetoX24 is zonder twijfel de meest effectieve formule van dit moment. Met Ketox24 Druppels ga je serieus aan de slag met je gezondheid en krijg weer grip op je gewicht! KetoX24 geeft verbluffende afslankresultaten van gemiddeld 10% lichaamsgewicht vermindering in 24 dagen.

 • Bestel 1 flesje KetoX24 en krijg 1 flesje GRATIS 
 • 2x KetoX24: 50 ML  – Goed voor 48 dagen afvallen!
 • Of start samen met een vriend(in)!
 • GRATIS begeleiding via mail, chat en telefoon door onze ervaren consulente Dianne
 • GRATIS RECEPTENBOEK met heerlijke recepten t.b.v. de lunch en avondmaaltijd
 • Vandaag besteld(voor 21:00) is vandaag GRATIS verzonden
 • UNIEK in Nederland en België

Door onze tijdelijke actie betaal je geen €99,95 maar slechts €59,00.-

Afslankdruppels

HOE WERKT HET?

KetoX24
DRUPPELS

2 x 50ML – GOED VOOR
48 DAGEN AFVALLEN!

De formule bevat een unieke combinatie van maar liefst 8 ingrediënten:

 • Ilex paraguariensis
  Verhoogt het energieverbruik!
 • Paulinia cupana Guarana
  Stimuleert de calorieverbranding
 • Rhamnus frangula Vuilboom
  Stimuleert de spijsvertering
 • Orthosiphon
  Helpt een goede vochtbalans te houden
 • Panax ginseng
  Bevordert het energieniveau
 • Semen cola
  stimuleert de vetverbranding
 • Camellia sinensis Groene thee
  Bevordert de calorieverbranding
 • Fucus vesiculosus Kelp
  Stimuleert de stofwisseling; ook bij rust

BEGELEIDING
DOOR DIANNE!

CHAT, MAIL OF BEL
MET ONZE CONSULENTEN

U wordt vrijblijvend begeleid persoonlijk of via de e-mail / telefonisch door één van onze consulenten. Dit is wel zo prettig als u overdag aan het werk bent en toch ‘s avonds een mail kan versturen met een vraag.

Zij worden u persoonlijke afslankconsulent en staan altijd klaar met adviezen en tips tijdens uw afslankproces.

ECHTE
RESULTATEN

171.759 MENSEN
GINGEN U VOOR!

Mijn buurvrouw had mij gewezen op de Ketox-Detox kuur, nadat ik vol bewondering haar heb gevolgd toen zij dit dieet volgde. Ik heb ook van de resultaten en ervaringen kunnen meegenieten. Nadat ikzelf was gestart voelde ik me na een week zoveel energieker en lekkerder in mijn vel en dan ook nog goede resultaten, vooral ook op mijn moeilijke  plekken, mijn heupen en bovenbenen. Iets waar ik mij al jaren aan stoor maar me erbij had neergelegd dat dit zelfs met diëten niet zou veranderen. Há, nu met de Ketox-Detox kuur wel! Zoo blij!! Ik wil mijn buurvrouw hierbij dan ook erg bedanken.
Manon

Ik ben een man van 40 en ik wilde voor mijn vakantie wat gewicht kwijt. Na veel googlen en referenties lezen kwam ik uit bij de Ketox-Detox  kuur. De eerste week was zwaar. Het afkicken van de suiker was voor mij heel lastig, maar als je daar door heen bent, gaat het als vanzelf. Zelfs na mijn vakantie niet aangekomen? Nog nooit gebeurd!  De begeleiding is ook super. Zelfs als je regelmatig vervelende vragen stelt, krijg je snel antwoord. Ze denken echt met je mee!  Ik had geen betere keus kunnen maken! Bedankt!!
Paul

Hoi Dianne,

Ik ben Pietjan, 45 jaar oud en heb net de Ketox-Detox  kuur gevolgd. Ik kon niet op de site komen om dit via het gastenboek te kunnen melden, vandaar maar op deze manier. Ik ben deze kuur gaan volgen omdat er tijdens de vakantie in italie, 2 mensen waren waarvan de eerste 15 kilo was afgevallen en de andere na 3 kuren 30 kilo was afgevallen. Ik ben in januari begonnen met sonja bakker omdat ik in december moest worden geopereerd aan mijn knie en toen op de weegschaal moest om te kijken hoe zwaar ik toen was, i.v.m. de narcose. Ik woog toen 115.6 kilo en via Sonja bakker woog ik eind april 100.5 kilo. Daarna alles weer gewoon gedaan maar wel goed opgelet wat ik een beetje at. Toen op vakantie en van jullie kuur gehoord. Ik kreeg er namelijk niets meer af en wou zo graag onder de 100 kilo komen en dat wou niet lukken. Ik ben dus op 13 oktober begonnen met de kuur en woog toen 103 kilo.

Mijn streef gewicht moest zo tussen de 90 en 95 kilo komen, als dat zou lukken. 5 november was ik 93 kilo en was klaar met de kuur. Alles zit nu heel ruim en ik kan dingen weer makkelijk aan, zelfs kleding die ik al heel lang niet meer aan kon, heerlijk. Moest zelfs gaatjes in mijn riem bijmaken terwijl ik eerst nog gaatjes over had. Ik vond de kuur makkelijk te volgen, ookal omdat de motievatie er ook was om nog wat af te vallen. Ik heb de begeleiding dus niet nodig gehad. Ben nu een paar dagen na de kuur 93.8 kilo en hoop dat er niet meer bijkomt. Deze fase lijkt mij nog het moeilijkst, omdat je toch weer wat meer gaat eten en ik merk dat ik nu wat vocht blijf vasthouden, terwijl ik 3 keer in de week, 2,5 uur sport.

Tot de volgende kuur. Groetjes Dianne en ik weet zeker dat ik in het voorjaar van 2019, nog een kuurtje ga volgen bij jouw.
Pietjan

Na vele diëten geprobeerd te hebben, eindelijk een product gevonden dat bij me past en nog goed werkt ook. Overdag makkelijk te volgen (zonder dat iedereen doorheeft dat je een dieet volgt) en mijn avondeten op een kleine aanpassing gewoon kunnen blijven eten. Lekker stuk vlees of vis met veel groente, wist niet dat het zo lekker kon zijn. Goede begeleiding  van Dianne gehad. de Ketox-Detox  kuur kan ik mijn hele leven blijven volgen, een uitkomst!!
Pol

hallo Ik ben zo blij ben nu 5 kg en 2 ons kwijt en heel veel complimentjes dus van 93,7 nu naar 89,4  maar 1 probleem heb zaterdag een etentje en kan niet afzeggen helaas maar heb al gekeken kan wel biefstuk daar eten of kip, hoe kan je ij adviseren wil echt niet verpesten nu ben ik over 10 dagen klaar maar wil graag verder hoe gaat dat heb wel wat in boekje gelezen maar wanneer mag de druppels weer gaan nemen en bestellen hahah wil graag 15 kg eraf en voel me kip lekker en heel fit liefs 
Anneke

Hoi Dianne, Allereerst wil ik melden dat ik erg tevreden en blij ben met het resultaat wat ik nu al heb. Hierbij de antwoorden op je vragen; – op 29 juli ben ik begonnen met de inname van de Ketox-Detox  en op zaterdag 31 juli ben ik begonnen met fase 1 -mijn gewicht was toen 73,3kilo -mijn streefgewicht is 65 kilo (te veel voor de 3 weken) -op dit moment weeg ik 68,8 kilo. Dat is 4,5 kilo minder binnen 16 dagen. -de cm heb ik zelf niet bij gehouden maar ik pas nu weer een kleding maat minder. (overeen week wordt ik weer “gemeten” bij de sport dus dan weet ik het aantal cm. -ben erg tevreden over het resultaat, maar ik wil graag nog 3,5 kilo eraf hebben. -Ketox-Detox  is erg goed vol te houden, geen honger gevoel -Ja, absoluut. Er zijn al 2 personen die het ook willen gebruiken maar deze wachten nog even af hoe mijn fase 2 afgaat. -geen gebruik van gemaakt tot op heden, hoewel onderaan deze mail vraag ik je om advies. -wil nog steeds minderen. -Door dat je in fase 1 weinig mag eten, kom je tot leuke recepten. Deze zijn ook keurig meegestuurd. Ik vind het erg leuk en makkelijk om op deze manier af te vallen, nu nog fase 2 Graag je advies; Ik moet nog 6 dagen van fase 1 maar wil graag nog 3,5 kilo afvallen (4,5 kilo inmiddels afgevallen) Ik ben bang dat ik in fase 2 weer iets aankom want ik wil graag weer 1xper dag met mijn gezin mee eten. Ik zit zelf eraan te denken om nog eenmaal de kuur te bestellen (fase 1) ‘s morgens de KETOX-DETOX  te nemen, ‘s middags alleen groente te nemen en bij het diner met het gezin met mate mee te eten. Is dit voor mij een oplossing of heb je een ander advies. Alvast bedankt, vriendelijke groeten
Kitty