⭐⭐⭐⭐⭐ Afvallen en Detoxen voor €44,75

100.000+ mensen gingen je voor. Lees de ervaringen

Raak je Vakantiekilo’s Kwijt in 3 Stappen

Raak je Vakantiekilo’s Kwijt in 3 Stappen

Je kijkt hopelijk terug op ene heerlijke vakantie waarin je helemaal tot rust bent gekomen. Je hebt een leuke tijd gehad met je gezin, met je partner of met vriend(inn)en. Helaas zie je ook in de spiegel dat er een paar kilootjes bij zijn gekomen.

Zo gek is dat niet. Je hebt vaak genoten van een wijntje of een biertje op een terras. Er zit een goede ijssalon vlakbij jouw vakantieadres. En het eten was ook niet zo gezond als normaal. Je bent toch wel een kilootje of drie aangekomen.

Nu je weer terug bent in ons koude kikkerlandje is het tijd om iets aan je vakantiekilo’s te doen. Met dit stappenplan raak je je vakantiekilo’s op een gezonde en verantwoorde manier weer kwijt.

Begin niet te crashen

Het is verleidelijk om na terugkeer gelijk naar de supermarkt te gaan en een flinke partij groente te kopen. Een balansdag is een prima idee na een feestje, maar het heeft geen zin om een balansperiode te houden na je vakantie.

Je lichaam heeft zich aangepast aan je levensstijl van de vakantie. Als je in een keer omschakelt, krijg je een soort stressreactie. Je hebt ook kans dat je last krijgt van schommelingen in je bloedsuikerwaarden, waardoor je klachten als hoofdpijn kunt krijgen.

Wat moet je dan wel doen? Je kunt het beste een weekje de tijd nemen om je eetpatroon weer aan te passen richting een normaal eetpatroon. Dit doe je op de volgende manier:

Vervang bier, wijn en frisdrank door gezondere alternatieven

Bier, wijn en frisdrank bevatten heel veel calorieën. Als je tijdens je vakantie twee of drie glazen wijn of frisdrank dronk, schroef dit aantal dan langzaam terug. Let er wel op dat je de ongezonde dranken uiteindelijk helemaal niet meer drinkt.

Stop met snacks en ijsjes

Je lichaam is langzamerhand gewend geraakt aan al het lekkers, zoals ijs en gebakjes. Probeer hier langzaam mee te stoppen. Heb je toch trek, neem dan een gezond alternatief, zoals een stuk fruit of een handje nootjes.

Neem kleinere porties

De porties in restaurants zijn altijd een stuk groter dan thuis. Dit geldt zeker als je mocht genieten van een heerlijk buffet. Verklein je porties langzaam.

Pas je eetpatroon verder aan

Na een kleine week zit je weer op een gezond eetpatroon. Op dat moment houd je je gewicht constant. Uiteindelijk is dat niet de bedoeling; je wilt immers weer terug naar het gewicht dat je had voordat je van je vakantie ging genieten. We moeten daarom verdere aanpassingen doorvoeren aan onze voeding om de kilo’s weer kwijt te raken.

Eet veel fruit en vooral veel groente

Groente en fruit zijn supergezond. Vooral groenten bevatten vaak erg weinig calorieën en veel voedingsstoffen. Doordat groenten heel veel vitaminen en mineralen bevatten, voel je je een stuk beter of voller.

Vermijd kant- en klare producten

Veel kant- en klare producten bevatten toegevoegde vetten, suikers en zout. Zelfs tomatensaus bevat vaak een klein beetje suiker. Als je dit soort producten zelf maakt, dan zijn ze een stuk gezonder.

Kies voor magere of lightproducten

Volvette zuivel- of vleesproducten bevatten erg veel calorieën. Er zijn veel magere alternatieven die minstens net zo lekker zijn. Neem in plaats van een gehaktballetje bijvoorbeeld eens een stukje kipfilet. Magere melk bevat een stuk minder vet dan volle melk.

Slim boodschappenlijstje!

Een goede manier om de juiste keuzes te maken is door van tevoren na te denken wat je gaat kopen of eten. Maak een boodschappenlijstje voor de hele week. Op deze manier maak je niet de makkelijke (en dus de verkeerde) keuze als je na een lange dag werken in de supermarkt komt. Als je geen ongezonde snacks op je lijstje zet, is de kans een stuk kleiner dat je ze koopt.

Meer bewegen

Het is zeker mogelijk om af te vallen door alleen je voedingspatroon aan te passen. Het gaat echter een stuk sneller als je wat meer beweegt. Bovendien zorgt de extra beweging ervoor dat je je een stuk beter voelt.

Extra bewegen hoeft niet te betekenen dat je op een gure zondagochtend in de regen een rondje gaat hardlopen. Je hoeft ook geen abonnement af te sluiten bij de sportschool. Wat meer wandelen of fietsen is al genoeg.

Je kunt dit alles heel praktisch maken. In plaats van dat je een kop thee gaat drinken bij een vriendin, kun je samen een stukje gaan wandelen. Parkeer bij je werk eens iets verder weg, zodat je een klein wandelingetje meepakt aan het begin en het eind van de dag. Pak even snel de fiets om een paar boodschapjes te halen.

KetoX24

De afslankdruppels van KetoX24 hebben een unieke samenstelling. De druppels zijn speciaal ontworpen om een langdurig gewichtsverlies tot stand te brengen. De druppels werken vooral erg goed in combinatie met aanpassingen aan je voedingspatroon.

Het omschakelen naar een ander voedingspatroon is zwaar. Als je bijvoorbeeld een ketonendieet gaat volgen, dan schakel je van een ‘normale’ verbranding op basis van glucose naar vetverbranding. Tijdens de eerste weken kun je hierdoor last krijgen van moeheid, hoofdpijn of andere klachten. Daarnaast heb je af en toe enorme honger.

De afslankdruppels van KetoX24 bevatten ingrediënten als yerba maté die dit hongergevoel wegnemen (bron).  Panax ginseng is een ingrediënt dat al duizenden jaren wordt gebruikt omdat het helpt tegen vermoeidheid (bron). Guarana zorgt ervoor dat je meer energie hebt. Het effect van guarana is zelfs sterker dan dat van cafeïne (bron). De uitgekiende mix van ingrediënten in Ketox24 zorgt ervoor dat je de belangrijkste hobbels bij het begin van een dieet aan kunt.

Verder bevat KetoX24 ook ingrediënten je verder helpen bij het afvallen. Zo zit er kelp in deze druppels. Deze soorten algen staan de laatste jaren erg in de belangstelling omdat ze helpen bij het verliezen van gewicht (bron). Geen van de ingrediënten in KetoX24 leidt tot bijwerkingen.

Tot slot krijg je bij KetoX24 ook nog eens gratis begeleiding. Je ontvangt een fraai boekje met gezonde recepten en je kunt steun krijgen van een van de ervaren consulenten. Je kunt hen al je vragen stellen over het dieet en heb je even een hart onder de riem nodig? Geen probleem, de consulenten van KetoX24 zijn er ook om je door de moeilijke momenten heen te slepen

Het resultaat komt vanzelf

Na een paar weken merk je dat je weer dichter bij je oude gewicht komt. Je voelt je ook langzaam een stukje fitter en energieker. Na verloop van tijd merk je dat het een gewoonte is geworden om wat meer te bewegen en om gezondere producten te kopen. Je kunt jezelf best af en toe belonen als je verder goed eet en meer beweegt.

Als je de bovenstaande stappen volgt, verlies je misschien niet kilo’s per week. Maar dat hoeft ook niet. Voor een duurzaam resultaat is het juist belangrijk dat je de kilo’s langzaam kwijtraakt. Op deze manier is de kans het grootst dat het resultaat blijvend is. Een goede vuistregel is dat je niet meer dan 0.5 tot 1 kilo per week op een gezonde manier kunt verliezen. Alle goede dingen komen langzaam.