⭐⭐⭐⭐⭐ Afvallen en Detoxen voor €44,75

100.000+ mensen gingen je voor. Lees de ervaringen

⭐⭐⭐⭐⭐ Afvallen en Detoxen voor €44,75

KetoX24 Radar Avro Tros

KetoX24 Extra korting voor bezoekers van Avro Tros Radar ervaringen

Start ook met KetoX24 en bestel met korting!

KetoX24 op Radar van Avro Tros, hoe zit dat?

KETOX24 afslankdruppels werken deze echt – Radar ervaringen

radar.avrotros › … › Overig gezondheid & voeding
2020 · 20 posts · ‎14 auteurs

Ik heb groene thee geprobeerd, maar dit hielp niet. Bij mijn zoektocht kwam ik terecht bij KETOX24 via bol. De prijs is echter 59 euro voor 24 …

KetoX24 is een populair product en veel mensen vragen zich af hoe het werkt. Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar om alle vragen te beantwoorden. Ook op veel andere websites en fora wordt KetoX24 besproken, zo ook op het forum van Radar, helaas worden hier een aantal onwaarheden beweerd, op deze pagina lees je hier meer over. De waarheid over KetoX24.

Strenge Regels voor Verkoop van Suplementen

Supplementen verkopen in Nederland en België is niet eenvoudig. Als producent en leverancier moet je terecht voldoen aan strenge regels. Produceren gebeurd bijvoorbeeld volgens HACCP regels en voordat een product verkocht mag worden zijn er lab-analyses noodzakelijk. Op voedingssupplementen en kruidenpreparaten moet een gebruiksadvies en doseringsadvies staan. Daarnaast gelden de etiketteringseisen van Verordening (EG) nr. 1169/2011. Voor voedingssupplementen gelden ook nog specifieke etiketteringseisen. Er moet bijvoorbeeld duidelijk op het etiket vermeld zijn welke stoffen er in zitten. Bovendien moet er een vermelding op staan dat voedingssupplementen niet als vervanging voor gevarieerde voeding worden gebruikt.

Wat is KetoX24 ?

Ketox24 voldoet aan alle wettelijke regels en wordt inmiddels al meer dan 5 jaar succesvol verkocht in Europa. In tegenstelling tot veel andere producten heeft KetoX24 alle noodzakelijke documenten op orde en voldoet volledig aan alle voorwaarde. We zijn transparant over de inhoud van het flesje KetoX24, alle ingrediënten staan zowel op de website en op het etiket. Naast de druppels krijgen klanten gratis een receptenboek, handleiding en persoonlijke coaching via email, chat of telefoon.

De Veiligheid van KetoX24

Verkoop van supplementen is binnen de EU gebonden aan strenge regels. De producent moet de supplementen produceren volgens strenge HACCP richtlijnen en de leverancier staat onder toezicht van de NVWA. Er moeten een lab-analyse beschikbaar zijn van de supplementen en van ieder product is een batch nummer beschikbaar zodat de producten ten alle tijden getraceerd kunnen worden. Dit zijn slechts enkele punten waar een supplement aan moet voldoen.  Veiligheid van het product en de klant wordt hierdoor uitstekend gewaarborgd.

Vragen over KetoX24 ?

Heb je aanvullende vragen over KetoX24 ? Wij helpen je graag!

KetoX24 radar ervaringen is ontwikkelt op basis van jarenlange ervaring en heeft uiteindelijk geresulteerd in een eenvoudig te gebruiken supplement.

Gebruik is heel erg eenvoudig! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is elke  ochtend 40 druppels KetoX24 in te nemen met een half glas water. De overgang naar een nieuwe levensstijl was nog nooit zo makkelijk.

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Stuur ons dan een email, gebruik de chat of bel de klantenservice van KetoX24.

Bestel de officiele KetoX24 Druppels hier met extra korting. Gebruik de kortingscode EXTRASLANK