⭐⭐⭐⭐⭐ Afvallen en Detoxen voor €44,75

100.000+ mensen gingen je voor. Lees de ervaringen

100.000 tevreden klanten

Ooit gestart in 1999, bestaat KetoX24 nu al 15 jaar als oer Nederlands afslankproduct. Met een Nederlands team van Afslankspecialisten. Heb je een vraag? Stel deze via de chat linksonderin.

  • 44,75 Bestel
  • 49,75 Bestel
  • 44,75 Bestel
  • 39,95 Bestel

Echte ervaringen

Praatjes vullen geen gaatjes! Échte reviews van échte mensen.

“Ik ben echt blij dat we samen de stap hebben gezet om af te vallen. Voor mij (Bas red.) was het echt 15 kilo te veel. Met KetoX24 zijn we samen in 3 maanden 20 kilo afgevallen (Ik 12 en Yvonne 8). Super bedankt Linda voor de begeleiding. ”
Bas en Yvonne
12 kilo
“Ik had het best moeilijk met afvallen voordat ik KetoX24 gebruikte. Ik sportte eerst heel veel maar at het later er meteen weer bij. Ik heb de knop omgezet en heb 2 maandag strak KetoX24 gevolgt en kan trots zeggen dat ik 7 kilo kwijt ben!”
Anoniem
7 kilo
“Ik ben blij met KetoX24 dat het geen strak dieet is. Ik let op mijn koolhydraten en volg de adviezen en gerechten uit het boekje en handleiding. Ik ben met KetoX en Detox in iets minder dan een maand 5 kilo afgevallen.”
Fausia
5 kilo
9,3 kilo in 1 maand eraf. Tis eenvoudig en goed vol te houden en het resultaat is super fijn. Nog 14 kilo te gaan dus ik ga nog even door met ketox24.
Via Bol.com
9 kilo
10 kilo kwijt in de eerste 40 dagen. Het is de combinatie van druppels. dieet en bewegen / sporten. Voor mij hebben de druppels vooral mijn hongergevoel sterk verminderd, en extra energie gegeven. Hierdoor kon ik weer gaan hardlopen. elke dag een klein stukje.
Anoniem
10 kilo
ik heb al veel geprobeerd en ook dit zijn geen wonderdruppels. Het heeft mij wel geholpen om 8.5 kilo te vermageren. ik ben ook in cm ook afgevallen, niet gemeten. kleding meer dan een maat kleiner gekocht inmiddels. Meer dan tevreden, KetoX24 echt goed vol te houden.
Via Bol.com
8 kilo
KetoX24 in combinatie met mijn gezonde eetpatroon is het eerste wat werkt. Tot nu t. bijna 10 kilo kwijt!
Via Bol.com
9 kilo
Kon het niet geloven toen ik het zag. maar ik kan oprecht zeggen dat ik blij verrast ben dat het dus echt kan. zou het zeker aanraden. Nu goed opletten om het zo te houden. Nog een tweede kuur gekocht (was een aanbieding) om nog 7 kilo kwijt te geraken.
Anoniem
7 kilo
Ik ben trots blij en en dankbaar tegelijk. Eindelijk weer op mijn streefgewicht door KetoX. Dank je wel Linda voor de mailtjes en oppeppers. Ik raad het iedereen aan
Marry
16 kilo